Skal du låne penge til din virksomhed?

Der kan være mange grunde til, at din virksomhed trænger til en kapitalindsprøjtning. Er du iværksætter, kan det være svært at komme ordentligt i gang uden at have lidt mønt på bankkontoen. Her kan du læse om, hvad der er vigtigt, når du skal låne.

Det første, du skal gøre, hvis du vil låne penge til din virksomhed, er at overveje forskellige lånemetoder. Skal du låne penge i din bank? Vil du låne af private via crowdlending? Eller vil du måske lave en crowdfunding-kampagne for det, du tilbyder?

Det, der er vigtigt at have for øje, er at lån fra forskellige udbydere har forskellige rentesatser. Uanset om det er et banklån eller andre slags lån.

En rentesats er vigtig at kende for det lån, du overvejer, fordi det fortæller, hvad det kommer til at koste dig at låne pengene. Du kan læse mere om forskellige typer lån til din virksomhed her.

Desuden skal du være opmærksom på, hvilke betingelser, der er for det lån, du overvejer at skrive under på. Det kan for eksempel være hvornår lånet skal være betalt tilbage, hvilke renter, der bliver pålagt dig, hvis du ikke betaler tilbage til tiden og så videre. Derfor: læs altid det med småt og lad andre kigge på det, inden du skriver under. 

Share