Skal du have en anden fritidsaktivitet end computerspil?

Hvis du er interesseret i elektronik, bruger du sandsynligvis mange af dine vågne timer foran en skærm. Det er der ikke noget i vejen med, men sommetider kan det være sundt også at dyrke andre interesser.

Du må gerne spille meget computer

De fleste bliver opdraget med en eller anden form for grænse for, hvor lang tid de må bruge foran en skærm hver dagen. Eller måske forsøgte dine forældre blot at få hevet dig ud af værelset, så du kunne lave noget andet end at spille computer.

Der er ikke nødvendigvis noget galt med at bruge mange timer foran skærmen, men efterhånden som du bliver ældre, kan det være, at du føler, at du har brug for at have andre fritidinteresser.

Ikke alle fritidsaktiviteter er lige billige

Hvis man ikke i sin barndom har fundet en anden fritidsaktivitet end computerspil, som man holder af, kan det være svært at finde ud af, hvor man skal starte.

Nogle fritidsaktiviteter er ikke helt billige at gå til, hvis man vil dyrke dem på et mere seriøst plan. Derfor kan det være en god idé at have et økonomisk overskud. Dette behøver du ikke nødvendigvis at få ved at arbejde, det kan eksempelvis ske ved investering i aktier med special software.

 

Share