Sådan får du glattere hud med Botox

Stoffet Botox er et naturligt forekommende protein, som kan sprøjtes ind under huden for at glatte huden ud og fjerne rynker.

Ofte bliver folk behandlet med Botox i panden for at fjerne panderynker, men stoffet kan også bruges til at give fyldigere læber.

Botoxbehandlinger har eksisteret i årevis som kosmetiske behandlinger for at give folk deres ungdommelige udseende og stramme hud tilbage. Skønhedsbehandlinger med Botox er helt ufarlige, hvis de udføres korrekt at trænet personale på skønhedsklinikken.

Når man går ned af gaden, er det ikke et uvant syn at se folk, som har fået behandling med Botox, og det er således en skønhedsbehandling, som er kommet for at blive.

Når man bliver behandlet og får glattet huden ud med Botox, så foregår det på den måde, at stoffet sprøjtes ind under huden med en meget tynd kanyle. Typisk tager dette ikke mere end 10 sekunder. Naturligvis vil der være en forberedende konsultation med lægen eller behandleren, hvor I afklarer tvivlsspørgsmål og forventningsafstemmer.

Fordi stoffet er et naturligt forekommende protein, vil det med tiden absorberes af kroppen, hvorved effekten vil aftage. Derfor kan det blive nødvendigt med endnu en behandling med Botox på skønhedsklinikken.

Hvor kan du blive behandlet med Botox?

Behandlinger med Botox er efterhånden standardbehandlinger på de fleste skønhedsklinikker rundt omkring i Danmark. Derfor kan du regnet med, at hver eneste større danske by har en skønhedsklinik, hvor du kan blive behandlet.

For langt de fleste mennesker begynder behandlingen med, at de søger på internettet efter en klinik nær dem. Det kan ofte være en god ide lige at lave lidt research om klinikken, samt hvilken kvalitet og service andre klienter har oplevet. Dette kan du let gøre inde på Trustpilot.

I Københavnsområdet er der mange skønhedsklinikker at vælge imellem. En af de mere populære er Contourklinikken, som ligger på Åboulevard på Vesterbro. Her er hele personalet uddannet indenfor skønhedsbehandlinger, så du derved kan være sikker på, at alle behandlinger udføres korrekt og sikkerhedsmæssigt forsvarligt.

Husk, at de fleste klinikker tilbyder en gratis første konsultation, hvor du kan få afklaret dine spørgsmål og hvilken behandling, der vil være den bedste for dig og dine behov. Du har derfor altid stor valgmulighed i forhold til klinikkerne. Det kan dog ofte være en god ide at komme i den samme klinik til de samme behandlinger, da personalet da vil kende til din historik og behov bedre.

Share