Pas på dine penge, når du spiller

Hvis du bliver grebet af et spil, kan du hurtigt komme til at bruge mange penge, selvom spillet faktisk er gratis at spille. Dette lyder måske selvmodsigende, men ikke desto mindre er det sandt.

Bruger du penge på gratisspil?

Der er mange såkaldte Free to Play spil. Disse kan være fuldstændig gratis at spille, men hurtigt kan man også komme til at bruge mange penge. Dette er for eksempel, hvis du kan betale dig til at få flere liv. Eller hvis du kan betale for at få bedre færdigheder eller udstyr.

Det kan være fristende at låne nogle hurtige penge, og det kan da også være sjovt, hvis det giver dig mulighed for at komme videre i spillet, dog er det en god idé, at du tænker dig om, før du bruger mange penge på spil.

Hvordan vil du helst bruge dine penge?

Hvis du har lyst til at bruge dine penge på spil, lægger det dig fuldstændig frit for. Problemet er blot, hvis du pludselig har brugt flere penge, end du havde tænkt dig, fordi du er blevet fanget af spillet.

Vil du gerne undgå at blive overrasket, når du kigger på din bankkonto, er det smart at sætte et bestemt beløb af, som du må bruge dagligt.

Share