Nyt år, nye investeringer i teknologi

Nu hvor vi er kommet ind i det nye år for ikke så længe siden, så kan det måske være interessant for dig, en person interesseret i tech, at udvide din portefølje af investeringer i tech. Vi kommer i dette skriv med et eksempel på en ny form for investering i tech, nemlig investering i ether (måske bedre kendt som ethereum).

Du investerer i Ether ved at købe det, og som dansk investor er du nok meget interesseret i at købe ether med mobilepay frem for en anden betalingsmetode.

Køb af ether med mobilepay er blevet mere populært, da mange danskere synes, at det er nemmere at betale med sammenlignet med andre betalingsmetoder.

Desværre er der ikke mange børser eller forhandlere, der tilbyder køb af ether med mobilepay . Derfor skal man være opmærksom på, at gebyrerne for at købe Ether med mobilepay kan være højere end med kreditkort (grundet manglende konkurrence).

Et af de steder, hvor du kan købe Ether med mobilepay, er på en dansk platform, der tager et gebyr på 3,9%. Det er nemt at oprette en konto, og man skal blot indtaste få detaljer for at afslutte ens transaktion. Du kan læse mere om denne platform ved at klikke ind på det ovenstående link.

Forhandlerne betaler desuden et gebyr til MobilePay, og hvis man er interesseret i at vide mere om dette, kan man læse om det på MobilePay’s hjemmeside. Det samme gør sig gældende for alle andre elektroniske betalingsmidler eller betalingsmetoder. Alle skal tjene penge, og i sidste ende er det dig, forbrugeren eller investoren, der kommer til at betale dem. Heldigvis er der skrevet en masse guides på forskellige hjemmesider om hvordan du reducerer dine gebyrer så meget som muligt.

Høje gebyrer på investeringer er ikke kun et problem i denne her verden. Nej, hvis du investerer i aktier, så betaler du også kurtage på platforme som NordNet. Hvis du ikke investerer for mange penge, så kommer du til at betale en meget høj kurtage (i procent), fordi de har en minimumskurtage.

Share