Nostalgi og barndom på internettet

Vi kender alle sammen den følelse, man kan sidde med, hvis man genser et program, som man knuselskede, da man var lille. Heldigvis har teknologien og internettet gjort det muligt at huske tilbage på mange af de gode gamle perler.

Jesus og Josefine – en legendarisk julekaldender

Der er ikke noget som julen, der kan bringe minderne tilbage. Var du barn i nullerne har du garanteret siddet klistret til skærmen dengang Jesus og Josefine blev sendt.

Selvom det kan føles som om, at du er blevet for gammel til at beskæftige dig med denne slags julekalendre, kan man ikke komme udenom, at det er et enormt hyggeligt tilbageblik. Når teknologien giver dig mulighed for igen at læse om perler som disse, er det bare om at slå til.

De bedste gåder

En anden af de ting, som rigtig mange børn holder af, er at fortælle gåder. På nettet kan du finde gåder til børn, og det kan endda være, at du kan finde nogle af dem, du gik og fortalte, da du var lille.

Man bliver aldrig for stor til at lave sjov med folk. Derfor kan det være, at du skal begynde at fortælle gåder til dine venner eller kollegaer igen.

Share