Kom ned i gear med elektronik

Stress er blevet en folkesygdom, som rammer rigtig mange danskere hvert år. Forklaringen kan hænge sammen med, at mange danskere har for travlt og har for store forventninger til dem selv. De skal både være en pligtopfyldende medarbejder, en fantastisk forælder, en god ven samtidig med, at de gerne vil være i god form, se godt ud og bo smukt. Det kan tage pusten fra selv den bedste.

Find ud af, hvad der får dig ned i gear og prioriter det, der gør dig afslappet og ustresset. Det kan fx være rart at lytte til noget dejligt musik, imens man spiller online casino. Læs mere om det her. For andre kan det virke at fordybe sig i en god skønlitterær bog eller at lytte til en spændende podcast. Ellers kan meditation eller yoga også hjælpe.

Man forbinder nok sjældent elektronik med at komme ned i gear, men faktisk kan du finde både online spil, bøger, podcast, meditationsapps og yogaundervisning på elektroniske devices, så din telefon, computer eller tablet kan sagtens bruges som middel til at stresse helt af. Hvis du ikke allerede ved, hvad der virker for dig, så start fra en ende af – der er masser af inspiration at finde i denne artikel.

Share