Hvilke typer senge findes der?

Hvis du er på udkig efter en ny seng til soveværelset, så skal du i gang med at gøre dig en større research. Det er nemlig ikke bare sådan med at vælge en ny seng ud. Der findes mange forskellige senge i alle slags størrelser og designs. Hvis du ikke helt er bekendt med de mange typer af senge, så er du kommet til den rette artikel. Vi vil nemlig komme omkring tre forskellige senge, som du kan finde hos de fleste sengeforhandlere.

 

Kontinentalsenge

Den første er kontinentalsenge. Det er nogle af de mest almindelige senge, der findes blandt de mange sengetyper. Det er også den type af seng, som de fleste danskere har i deres hjem. Det skyldes, at man får god komfort og plads i denne type af seng. Sengen er opbygget med en base, som består af en boksmadras. Ovenpå er der en madras, som man typisk kan vende rundt, hvis det skulle være ønsket. Nogle vender deres madras i løbet af året. Allerøverst på kontinentalsengen er der en topmadras. Det giver den sidste skud af komfort, så du ligger helt eminent når du skal sove om aftenen.

 

Elevationssenge

Et andet populært sengevalg til soveværelset er elevationssenge. Der er mange danskere, der er begyndt at få elevationssenge, da de selv kan justere deres liggeposition. Hvis man døjer med nogle rygproblemer eller andre problemer i kroppen, så kan det at justere ens liggeposition gøre en stor forskel. Det kan nemlig gøre, at du ligger mere hævet om natten, hvis du har problemer med snorken eller værktrækningsbesvær. Du kan finde et bredt udvalg af elevationsenge, der alle kan bygges efter dine behov.

Box madras senge

Den sidste sengetype, som vi vil komme omkring, er box madrassengen. Det er en lidt billigere løsning, hvis du har et stramt budget. Her skal du nemlig bare udvælge en komfortabel box madras til din seng. Hvis du lige er flytte hjemmefra, så kan denne løsning være meget optimal. Du kan finde nogle boxmadras senge til en fornuftig pris, uden det kommer til at sprænge dit budget fuldstændigt. Derfor kan du finde en seng, der opfylder alle dine ønsker.

Share