Hold det perfekte studentergilde

Det er snart sommer, hvilket medfører, at gaderne bliver fyldt med nyudklækkede studenter. Hvis dit barn er en af dem, skal du sørge for at skabe et helt forrygende studentergilde. Dit barn skal dog have stor medindflydelse på, hvordan dagen skal forløbe, og hvordan de gerne vil blive fejret. Sammen bør I lave en gæsteliste, så du er sikret, at både venner og familie bliver inviteret. Herefter skal du finde de rette lokaler. Hvis der er plads til det, kan det være oplagt at holde festen i jeres have. Her kan I slå et telt op samt leje nogle selskabsborde og stole. Dertil kan det være fornuftigt med en masse engangsservice, så den efterfølgende oprydningen bliver mere overskuelig.

 

Hvad skal du huske?

Du kan sammen med dit barn sammensætte en lækker menu, hvor det kan være studentens livret, der bliver serveret. Det skal gerne være en nem og lækker ret. Mange vælger f.eks. at hyre en pølsevogn til at stå for maden. Derudover er det vigtigt at købe rigeligt med våde varer, da studenten helt sikkert vil fejres med en masse øl og drinks. Udover at have et stort fokus på mad og drikke, bør du selvfølgelig kigge nærmere på underholdningen. Der skal være plads til en højttaler, så de unge kan feste til deres yndlingsmusik.

 

Find den rette gave

Du kan være med til at gøre studentergildet uforglemmeligt ved at finde den perfekte gave til dit barn. Det er godt at bede om en ønskeliste, så du ved, hvad de ønsker sig. Man bliver kun student en gang i livet. Derfor kan du vælge at give en speciel og dyr gave. Det kan være, at du skal skabe et personligt smykke til dit barn, så de for altid vil huske på denne dag. Du kan også købe noget praktisk, hvis de snart skal flytte hjemmefra.

Share