Har du tabt din telefon?

Engang betød det ikke så meget om telefonen røg på jorden i ny og næ, men det er ikke længere virkeligheden. I dag kan smartphones gå i stykker, hvis blot de bliver tabt uheldigt, en enkelt gang.

Vi kender det alle

Du har mange ting i hænderne, som du skal balancere med. Du har ikke tænkt over, at din mobil var en del af den kæmpe bunke. Du ser den glide ud fra stakken, og den lander med en skinger lyd på jorden.

Bagsiden vender op ad, og du tør næsten ikke at vende telefonen i skræk for at skærmen er smadret. Du tager alligevel fat, og da du vender din elskede gadget ser du, at telefonen er helt død.

En stor udgift

Hvis din telefon er helt død efter et fald, eller hvis skærmen blot er smadret, kan det ikke undgås, at du skal betale en stor udgift. Ofte slipper man ikke billigere end et par tusind kroner.

Dette er mange penge, hvis man ikke har en opsparing, som man kan trække af. Find lån her med udbetaling i dag. På den måde kan du købe en ny mobil. Men husk at tjekke lånets renter og gebyrer, så du ved, hvad du siger ja til.

Share