Har du styr på din bil?

Er du blevet ejer af en bil, er der mange ting, der skal holdes styr på, for at bilen er sikker og kører optimalt. Det tager tid at få styr på alle poster, men ikke desto mindre, er det noget, som man bliver nødt til at få ordnet. 

De jævnlige tjek

Har du en bil, er der ting, der jævnligt bør tjekkes. Dette er alle de ting, som du lærte dengang, du tog kørekort. Har du været vant til at låne andres biler, er dette sandsynligvis ikke ting, som du har tjekket siden dengang.

Herunder kan blandt andet nævnes om lygterne virker, og har den rigtige vinkel på vejbanen, om der er nok tryk på dækkene, og om affjedringen fungerer optimalt.

Styr på sikkerheden

En anden ting, der er meget vigtig at få styr på, er naturligvis sikkerheden. Har du for eksempel fået tegnet de rette forsikringer, hvis der skulle ske et uheld, og har du købt abonnement til vejhjælp?

Du kan vælge at købe Falck vejhjælp. Det som Falck er mest kendt for, er deres autohjælp. Med Falck autohjælp kan du blandt andet få stillet en lånebil til rådighed i den periode, hvor din bil skal være på værksted.

 

Share