Guide: Sådan vælger du de bedste skihandsker til din næste skiferie

Du har købt flybilletterne, bestilt liftkortet og fundet det perfekte hotel. Nu mangler du bare at finde de helt rigtige skihandsker, så din næste skiferie bliver en succes. I denne guide giver vi dig et par gode råd til, hvordan du vælger de bedste handsker til netop din tur i sneen. Vi fortæller blandt andet om, hvilke typer handsker der findes på markedet, og hvilken model der passer bedst til dine behov.

2 typer af handsker
Når du skal vælge handsker til din næste skiferie, er det først og fremmest vigtigt at finde ud af, hvilken type handsker du har brug for. Skihandsker kan deles ind i to typer: vanter og fingervanter. Fingervanterne er den mest almindelige type og passer bedst til personer, der ikke ønsker at have en masse ekstra materiale på hænderne. Vanterne er lidt varmere end fingervanterne og typisk mere robuste, så de kan klare lidt mere.

Tag en beslutning
Når du har besluttet, hvilken type handsker du skal have, er det vigtigt at finde ud af, hvad dine behov er. Skal handskerne holde dig varm på kolde dage? Skal de være fugtabsorberende og sørge for ikke at få fingrene helt våde? Eller skal de have en god pasform og være nemme at bevæge sig i? Når du har svaret på disse spørgsmål, bliver det meget nemmere at finde de helt rigtige handsker.

 

Share