Giv en gadget i gave

Nu varer det kun få uger, før vi træder ind i decembermåned. Vil du gerne være i god tid med gaverne, kan det derfor godt betale sig at gå i gang nu.

Gode høretelefoner

Vil du gerne give en gadget i gave, kan høretelefoner være oplagte. Der er nemlig sket en stor udvikling inden for høretelefoner de sidste par år; de er blevet trådløse og nogle indeholder nu den såkaldte noise-cancelling-funktion. Høretelefoner er dog ikke helt billige. Læs mere om Simbo, hvor du kan låne penge online.

Højtaler med god lyd

I dag findes der utrolig mange trådløse højtalere. Mange er små nok til, at man nemt kan tage dem med sig, og der er faktisk forholdsvis god lyd i disse. Kender du en, der holder af skovture eller rejser, kan en lille, trådløs højtaler være en perfekt gave.

Telefonholder til mobilen

Vil du gerne give folk en lidt sikrere tur, når de kører i bil, kan det være en god idé at købe en telefonholder. Der er nemlig rigtig mange, som bruger GPS’en på deres telefon. Skal mobilen ligge på sædet ved siden af, mens man kører, kan det hurtigt blive farligt, hvis man hele tiden skal dreje hovedet.

 

Share