Få en masse motion med en hund

Hvis du vælger at købe en hund, kan du godt glæde dig til at få en masse motion fremover. En hund skal jo gerne luftes flere gange om dagen, og har du en meget aktiv hund, kan du også godt se frem til en masse lange ture med masser af fart på.

Tænk på aktivitetsniveauet når du skal vælge hund

Hvis det betyder meget for dig, hvor meget motion din hund skal have, kan det være en god idé at have det med i tankerne, når du skal vælge din nye hund. Der er nogle hunde, der har brug for meget mere motion end andre, og hvis du ikke selv har tiden til at dyrke alt den motion med din hund, skal du ikke have dig en hund, der har brug for at brænde så meget energi af hver eneste dag. Så er det bedre med en mindre aktiv hund, der måske bare skal luftes et par gange om dagen.

Du kan sagtens løbe og cykle med din hund

På sigt kan du også sagtens lære din hund at løbe med ved siden af dig, når du fx skal ud at løbe eller cykle nogle længere ture. Der er mange hunde, der synes, at det er sjovt at komme med på disse ture, hvor der er lidt mere fart på. Men det er klart, at det lige kræver lidt træning i starten, hvis din hund skal lære at løbe pænt ved siden af dig. Især hvis du skal løbe eller cykle i byer, hvor der er andre biler og mennesker.

Bliv sundere af at få hund

Det er klart, at du også bare kan få meget ud af at gå de tre ture om dagen, en hund som regel har brug for at blive luftet. Der er mange, der kommer i gang med at blive meget sundere, når de får sig en hund, fordi de er tvunget ud på en række gåture hver eneste dag. Det kan være med til at sparke gang i et meget sundere og meget mere aktivt liv.

 

Find din nye kedeldragt til mænd her.

Share