Få dine enheder til at samarbejde

Der er mange gode grunde til at samle sine abonnementer hos én udbyder. Foruden at du får muligheden for at spare penge på streamingtjenester, kan du også få data til samtlige af dine enheder, så du konstant er opdateret – også når du er på farten.

Mange udbydere med mange tjenester

De fleste udbydere af telefonabonnementer har efterhånden indgået et samarbejde med flere forskellige streamingtjenester, så du slipper for at skulle betale regninger i både øst og vest for at få adgang til alt det underholdning, du gerne vil have mulighed for at tilgå.

Det kan derfor være værd at kigge sig godt for, når man overvejer telefonselskab, for der kan være mange penge at spare. Du kan finde anmeldelser af de forskellige selskaber online, der er for eksempel en anmeldelse af Telmore her, som giver dig et dybere indblik i både priser og services hos Telmore.

Der er stor forskel på services og serviceniveau hos de forskellige udbydere, men gennem dit netværk og online søgninger kan du finde det selskab, der matcher dine værdier bedst.

Flere enheder på samme netværk

Der er ikke ret meget, som er mere dødirriterende, end når ens enheder ikke snakker sammen og synkroniserer, når man gerne vil have det. Der er stor forskel på dækningen og internethastighed fra selskab til selskab, men ved at samle dine simkort hos én udbyder kan du være sikker på, at forbindelsen er den samme til både tablet og smartphone.

Der findes efterhånden mange forskellige typer af smartwatches på markedet, hvor man har mulighed for at koble sit ur direkte op på internettet, så man kan modtage alt fra mails til sms’er og notifikationer fra Facebook på uret. Det gør, at du får mulighed for konstant at være opdateret på, hvad der sker i dit netværk. Noget, der ellers kan være svært at tilgå, når du ikke har telefonen på dig.

Fordelene er mange

Der er altså mange fordele ved at samle sine simkort hos samme udbyder. Hvis du er heldig er der oven i købet penge at spare i mængderabat eller fordi du ikke skal betale dine streamingtjenester eksternt, men i stedet lader det løbe over telefonregningen, som du i 2019 får svært ved at undgå.

En god netværksforbindelse sørger for at du konstant bliver opdateret uanset hvor i landet du befinder dig. Det er værd at bruge tiden og energien på at undersøge dine muligheder for abonnementsudbydere, så du i sidste ende kan spare penge.

Share