Er daytrading noget for dig?

Hvis ikke du allerede kender til begrebet, så er det måske på tide, at du sætter dig ind i investeringsmetoden daytrading. Ikke blot fordi den lige nu trender på aktiemarkedet, men også fordi, at den måske kan gøre din mindre formue lidt mere værd, lidt hurtigere end normale aktiehandler kan.

Handler du allerede med aktier, er du måske faldet over begrebet: Daytrading. Hvis ikke, så betyder det, at man handler fra dag til dag. Udover det, er daytrading meget mere end “bare” aktiehandel. Det er handel med værdipapirer – alt fra andele i virksomheder, klassiske aktier og kostbare råvarer som eksempelvis guld. Og så går det hurtigt!

Daytrading er for dem, der ikke er helt så tålmodige, at de orker at vente på, at de almene aktiekurser bevæger sig opad. Er du glad for spænding og adrenalin, der pumper i blodet, så vil du måske se fordelene ved daytrading.

Metoden er forholdsvis ny, men gjort muligt på grund af morgendagens teknologi. Det eneste du skal bruge for at komme i gang, er en online købe-platform og en god internetforbindelse – sidstnævnte er utrolig vigtigt, hvis du ikke vil gå glip af de gode handler. Derudover er det bare med at komme i gang.

Mange anbefaler, at man betaler sig for et mini-kursus i daytrading, før man kaster sig ud i det, men det kommer helt klart an på den viden om aktier, du i forvejen besidder. Du kan læse mere om daytrading her. 

Share