Brug internettet til at blive klogere

Nettet kan være rigtig god underholdning. Her kan man læse nyheder, følge med på sociale medier eller spille spil. Men du kan også bruge nettet til at blive klogere. 

Vær nysgerrig

Det er helt normalt, at børn og unge bruger deres fritid på at læse bøger. I dag er der dog mange, som er rykket væk fra bøgerne, og over på computeren eller telefonen.

I bøger er der rigtig meget viden at hente, men der ligger endnu flere informationer på internettet. Derfor er det bare om at undersøge ting, der interesserer dig. Det kan for eksempel være et spørgsmål som: Hvornår går solen ned?

Gør det let for dig selv

Det kan være uoverskueligt at skrive et søgeord ind i Google, hvis du ikke ved præcis, hvilket emne du vil blive klogere på. Derfor kan det være godt at besøge en hjemmeside med svar på spørgsmål. Læs mere hos Spørge Jørgen.

Vil du gøre din søgen på nettet mere interessant, bør du finde et emne, som du er passioneret omkring. Hvis du gerne vil have en stor viden inden for emnet, kan det være godt at alliere dig med dine venner. På den måde får i noget sjovt at snakke om og bliver alle klogere på samme tid.

Share