3 slags elektronik, du ikke vil undvære 

Selvom der findes samfund rundt om verden, hvor man ikke har elektricitet, vurderes det, at det er kommet for at blive, og de fleste af os er blevet så vant til vores elektroniske gadgets og andre elektriske apparater, at vi ikke kan undvære dem. Her ser vi på tre ting, der kan være svære at undvære, hvis man først har prøvet dem. 

Det er overraskende, hvor mange ting, der især gennem de seneste årtier er blevet elektroniske, og det kan være svært at forestille sig, hvordan det har været at leve uden elektricitet, men det gik jo og man klarede det med det man havde, se blot i den storslåede serie Downton Abbey. 

Sengen du ikke vil ud af 

Med ny teknologi lykkedes det for snart en del år siden forskere at udvikle en seng, som man med elektronik kunne hejse benenden og hovedenden op med, således at det blev muligt at ligge bedre og læse eller aflaste benene. Der sælges stadig mange af denne type senge, men mange vælger også en mere klassisk seng. Hvis du selv er på udkig efter en ny seng, kan du finde inspiration her 

TV er kommet for at blive 

De færreste mennesker vil nok undvære deres TV, og der er en grund til at fjernsynet også kaldes et husalter, fordi så mange mennesker elsker at se TV og er meget glade for deres fjernsyn. Hvor ville vi være uden Matador, Dallas og Lykkehjulet, ja det ønsker nok ingen at vide. 

Den lille hjælper til din latte 

Der findes flere forskellige typer af mælkeskummere, bl.a. en varmefast kande med et stempel som man kender fra stempelkande til kaffebrygning. Denne er dog ikke elektronisk. Den lille og handy batteridrevne mælkeskummer, som man kan købe til en billig penge i bl.a. IKEA og Tiger giver baghjul til de dyre, fancy modeller og har man først prøvet denne simple mælkeskummer ser man sig ikke tilbage. Skummet bliver tættere og mere lækkert end med nogen anden model, og det går lynhurtigt at piske den varme mælk til at fuldende den hjemmelavede café latte eller cappuccino. 

Share